COOLтия са ежемесечна абонаментна кутия за фенове на филми, сериали, комикси  или за всички онези хора, които ги наричат нърдове.

Всеки, който се е опитвал да открие нещичко свързано със сериала Doctor Who, знае че е мисия невъзможна. Отнема много време и усилия, а често и не малко финанси.

Така през февруари от COOLтия решиха да помогнат на всички обезнадеждени фенове като ни зарадват с  няколко нещица опаковани в тематичното синьо (знаете за какво говоря).

Pocket POP фигура

Тази сладурска фигурка е най- голямата изненада от всичко в кутията. Десетият доктор или Г-н Тенант  е един от любимците ми. Много забавен и енергичен. Не знам как са успели да доближат такова ниво на прилика, но дори без надписа го познах на момента.

Миниатюрно тяло в костюм, флифер, запазената марка кецове и огромна глава със стърчаща коса<3

От лека пластмаса е, без проблем може да се закача на ключове, чанти и какво ли още не. Просто 4 сантиметрово дребосъче! Да, извадих го от кутията, моля не припадайте!

Магнит и значка

Събрани на едно място в принт са всички доктори. Както новите, така и старите. Магнитът е мек и застава на място без проблем.

За къде без T.A.R.D.I.S ? Голяма значка със запазената марка на сериала. Феновете се нуждаем от значки за да се познаваме, когато се разминем на улицата. С тази определено няма как да се разминем.

Картички

Три картички от картон с интересен дизайн.

Единадесетият доктор ни повтаряше „Fezes are cool“. Не знам до колко съм съгласна, но на него определено му отиваха.

Не ме разстрелвайте, но последният доктор не ми е любимец.

Една от незабравимите реплики от сериала е тази на десетия доктор, където обяснява времето като „A big ball of wibbly wobbly, timey wimey stuff„.

Тениска

Тениските са огромна част от моя гардероб имам две тениски с Doctor Who дизайн и ги обожавам. От COOLтия всеки месец добавят по една тематична такава.

Тази е памучна и синя, отново в тон с темата. Забавен принт с десетия доктор.

Въпреки, че дизайнът е много оригинален, в тази тениска както и тези от миналите кутии не ми харесва самият печат. Гумен на пипане и не от най- издържливите. Феновете се радваме на всичко, но това не значи, че то не трябва да е с добро качество.

Цена: 30 лв ( без доставка)

 Идеята за подобен тип кутия е страхотна, но за мен цената е висока като се има в предвид, че доставката не е включена.

Въпреки това, влюбена съм в малкия Г-н Тенант, магнитът и значката са на второ и трето място.

*този пост е специално за a_rielle98

 

Намерете ме в :

Instagram: mira.bg

Facebook@miraonline.bg