В момента съм в етап от живота си в който търся удобство, функционалност и естетика в едно. Не съм казала, че е лесно да ми се угоди.

Бях започнала да се оглеждам в обичайните онлайн магазини за слушалки, но инстаграм акаунта на PowerLocus ме спечели. Изобщо не търсех подобен оувър иър слушалки, защото винаги са ми изглеждали прекалено големи, грубовати и еми.. не се виждах с такива.

По друг начин казано, намерих си мойте си слушалки и това е. Определено се забелязват и хората не ме гледат странно, когато се изсмея сама насред улицата докато си слушам аудио книга.

Ето и впечатленията ми за PowerLocus P2:

  • Дизайн. Няма да лъжа, първото което ме привлече в тях беше дизайнът. Не смятам, че имам конкретен стил на обличане, но тези определното попаднаха в предпочитаната ми цветова гама. Доста съм еклектична и е хубаво да знам, че каквото и да нахвърлям върху себе си може би ще успее да имитира някаква предварителна умисъл.
  • Оувър иър. На кратко, малките слушалки, които поставяш в поставяш в ушите си не са ми фаворит. Имах притеснения, че тези ще ме дразнят заради обеците, но не се оказаха проблем.
  • Безжични. Дори да нямах дете, което ми изтръгва слушалките от ушите като сграбчи кабела пак бих предпочела безжични. Постоянно омотовам кабели в ключовете или докато се опитвам да бръкна в чантата закачам кабела и гоня телефон по земята. Стихийно бетствие съм в това отношение.
  • Лесни за употреба. Едно синхронизиране е достатъчно за да могат да се ползват. Щракване на бутон на самите слушалки и включване на блутута на другото устройство. Готово!
  • Компактност. Въпреки, че се сгъват и имат хубава кутия не пестят много място в чантата. От друга страна спокойно могат да се носят като аксесоар около врата.
  • Звук. Доволна съм от звука, въпреки че нямам много база за сравнение. Истински ме впечатли силата на баса им.
  • Батерия. След като ги ползвах две седмици, осъзнах че все още не съм ги зареждала. Това определено е един от най- големите им бонуси.
  • Разтегаемост. Ако не си ползвал такива слушалки е трудно да знаеш какъв размер би паснал. Това, че се разтягат не повлиява на функцията им, нито на дизайна.
  • Усещане. По- леки са от колкото очаквах. Възглавничките на ушите са доста меки и приятни. Силиконовата част от вътрешната страна на рамката придържа слушалките без да скубе.

Общо взето…

Използвам ги главно за слушане на аудио книги и ми вършат чудесна работа. За сега нямам забележки.

PowerLocus P2 имат и други характеристики, които може и да не съм включила просто защото не се възползвам от тях. Колкото повече ги нося, толкова повече забелязвам и други като мен. Явно без да искам съм успяла да хвана някакъв тренд.

Интересно ми е дали вие предпочитате дискретните слушалки или такива, които могат да са център на вашата визия. Често се срещат в снимките ми не само защото могат да се нарекат инстаграмабъл, а поради факта, че са винаги с мен.

PowerLocus предоставят за вас промокод: MIRA10 за – 10% от www.powerlocus.com/bg

Намерете ме в :

Instagrammira.bg

Facebook@miraonline.bg