Никъде не се е чуло и видяло котките да се интересуват от човешките празници. Наша черта е да разменяме подаръци и много бих се изненадала, ако хвана моя Мацо тайно да опакова книга за да ми я остави под елхата (разопаковането е неговата сила).

 

Като негов домашен човек, ежедневно получавам дажба любов, внимание и от време на време ме разделя с нещо чупливо. Така преди 3 месеца попаднах на Kote Box, българска абонаментна кутия за котки. Повечето биха я сметнали за екстревагантност, но тези като мен реагират с „Йес!“. Всеки месец обявяват съдържанието й в клипче. Вътре винаги има играчки с уникален дизайн и вкусотии, много от които са любими марки вкъщи.

Този месец сътвориха първата коледна кутия за котки в България с тематични играчки и разбира се, поръчах я.

Играчки

Шумолящо мишле, вибрираща играчка еленче, блещукащи топченца, топче под формата на мъфин и котешка въдица.

Моментално се разпределят по любимост. Шумолящото мишле остава за игра днес, а останалите отиват под дивана, между шкафовете… да бъдат открити друг ден. Играта с въдицата, пък предизвиква най- силния смях от малкото човече в дома ми и спира среднощното препускане на подивял котак из апартамента.

Нека не забравяме и самата кутия, която служи за удобно място за почивка или за страхотна наблюдателница.

*Ако вашият господар не чува както нашия, това не значи, че няма да се наслади на всичко в кутията.

Храна

Варената тиква е единствената човешка храна, която Мацо желае да яде през студените месеци и коледните празници. Не прощава на никоя котешка храна. През последните 2 години хапва основно Hills. Харесаха му предложенията на Dr. Clauder’s, а Felix изглеждаше интересно, но все пак решихме да не му я даваме.

Кутиите са съобразени с характеристиките на котака ви. Мацо е кастриран възрастен мъжки и храната отговаря на това.

* * *

Няма по- голям подарък за домашния любимец от нашето внимание, а клечките за уши винаги ще бъдат голяма забава, особено ако са открадната плячка. Въпреки това, ей така за разнообразие, провокирам вътрешния му дълбоко спящ ловец и го награждавам с вкусни хапки.

А това е моята любима играчка от един от миналите месеци. Тук признавам, че поръчваме главно заради тези чудати същества и заради тях съдържанието оправдава цената.

*Kote Box обявиха, че са останали само още няколко кутии на промоционална цена от 26 лв. Поръчките се правят през фейсбук страницата им.

 

Намерете ме в :

Instagrammira.bg

Facebook@miraonline.bg